Στην μαγευτική τοποθεσία Κάβος πάνω από το λιμάνι σε απόσταση 5’ λεπτά με τα πόδια βρίσκεται η ‘Πανσιόν Γαλάζιος Κόλπος’ στο γραφικότερο σημείο του νησιού, σε μια περιοχή γεμάτο φυσικές ομορφιές και πελώρια πεύκα με υπέροχη θεά στο λιμάνι του νησιού.

Όλα τα δωμάτια της ‘Πανσιόν Γαλάζιος Κόλπος είναι διακοσμημένα με υπέροχο γούστο και μεράκι. Το περιβάλλον είναι απλό τόσο όμορφο και ευχάριστο, μοναδικό θα λέγαμε και σε συνδυασμό με τις ατέλειωτες φυσικές ομορφιές, του νησιού ο επισκέπτης φεύγει αποκομίζοντας αξέχαστες εντυπώσεις και ονειρεμένες αναμνήσεις.

Η Αλόννησος είναι ένα σμαραγδένιο νησί των Βόρειων Σποράδων είναι ο τέλειος προορισμός, για όσους αναζητούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Πρωτεύουσα του νησιού είναι το Πατητήρι, ενώ η χωρά είναι χτισμένη στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου και προσφέρει ειδυλλιακή θεά στο Αιγαίο.

Με απέραντες παράλιες και γαλαζοπράσινα νερά η Αλόννησος μαγεύει τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή, για αυτό άλλωστε βραβεύτηκε για δεύτερη φορά και απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο για τις πιο ποιοτικές και καθαρές παράλιες.

Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την "Πανσιόν Γαλάζιος Κόλπος" βρίσκεται η στάση των ταξί και του λεωφορείου, που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα σε όλα τα μέρη του νησιού. Η κοντινότερη παράλια του νησιού ‘Ρουσούμ Γιαλός απέχει από την ‘Πανσιόν’ 15 λεπτά με τα πόδια.

Η μαγευτική τοποθεσία, η ατμόσφαιρα, και το περιβάλλον, θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις διακοπές στην Αλόννησο με απολυτούς πρωταγωνιστές το γαλάζιο της θάλασσας, και το πράσινο του νησιού.

Οι ιδιοκτήτες σας περιμένουν για να απολαύσετε αξέχαστες ονειρεμένες διακοπές συνδυασμένες, με την πατροπαράδοτη φιλοξενία του νησιού μας σε μια πραγματικά μαγευτική ατμόσφαιρα.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αλόννησος - Δωμάτια με θέα - Αλόννησος


ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα409387

Ακολουθήστε μας:   

Στοιχεία Επικοινωνίας

phone  2424065121

call 24  6973405331

fax 24  2424066348

envelope  info@pensiongalazioskolpos.gr

Που Βρισκόμαστε

location  ΚΑΒΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

      Τ.Κ.: 37005

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: 

ΔΡΟΣΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ